KvK nr. 52631222 en CBR reg.nr. (rijschoolnr.) 1978U1

Instructeur Rito

Tel: 06 33 653 838
E-mail: info@rijschoolrito.nl

Je rijbewijs halen is een belangrijk moment in je leven. Met het roze pasje op zak ben je ineens niet meer afhankelijk van je ov kaart of anderen. Je kunt zelf de weg op en overal heen rijden. Ook heb je een veel betere positie op de arbeidsmarkt wanneer je het rijbewijs op zak hebt.

LET OP! Naar verwachting start in november 2011 het begeleid rijden experiment waardoor je al vanaf je 17e jaar kan beginnen met rijlessen.

Rijschool Rito zorgt ervoor dat jij, op de voor jou meest geslaagde manier, je rijbewijs haalt. Rijschool Rito heeft hiervoor verschillende mogelijkheden:

- losse lessen en examens
- 4 verschillende lespakketten
- 3 verschillende spoedopleidingen

Als je voor een lespakket wilt kiezen, dan is de eerste stap een kennismakingsles aanvragen. Je instructeur krijgt dan een goed beeld van je rijvaardigheid,
inzicht en aanleg. Daarna bepalen jullie welk pakket het beste bij je past.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

"YES, I GOT IT!! Ik heb mijn rijbewijs gehaald. Kan het niet geloven, nog steeds niet! Pas nadat ik mn roze pasje in handen krijg :P"

Marissa Volkerts

Geslaagd: in 1 keer

"Ik ben geslaagd voor mijn rijexamen. Ik wil jullie via deze weg hartelijk bedanken voor de fijne ervaring die ik gehad heb bij Rijschool Rito!"  

Mitchell de Bie

Geslaagd: in 1 keer